TERKINI

Friday, 13 December 2013

KAMI TAK PERNAH LULUSKAN PROJEK SPRITUAL CITY DI GAMBANG - MB PAHANGOleh : RPM

Sewaktu banjir melanda Kuantan baru-baru ini, Cybertroopers Pembangkang cuba membangkitkan isu 1Malaysia Spritual Tourism yang kononnya menjadi punca 'Balak' Allah turun dan menenggelamkan Kuantan. Sedangkan video berkenaan hanya diutarakan oleh seorang Cina Apek yang tak tahu latar belakangnya.

Namun kelakarnya mungkin Cytro Pembangkang ini terlupa bahawa MP Kuantan itu sendiri daripada PKR. Malah bukan sahaja Kuantan sahaja tenggelam, malah Kelantan juga dilanda banjir. Namun ada yang akan mengatakan 'Bajir di Pahang lebih teruk. Soalnya bukan mana satu lebih teruk. Banjir tetap berlaku juga.....Jadi jika justifikasi menyatakan Balak ALLAH turun kerana projek 1Malaysia Spritual Tourism yang tidak pernah diluluskan itu, maka kami juga boleh menyatakan bahawa Balak ALLAH juga turun di 'Negeri Serambi Makkah' yang terang-terang projek Budhha terbesar di Asia Tenggara sudah siap terbina.

Mengenai ""

Berkelahilah cara MELAYU, Menikam dengan pantun, Menyanggah dalam senyum, Marahnya dalam tertawa, Merendah bukan menyembah, Meninggi bukan melonjak.

1 comment:

  1. Allah menurunkan musibah meliputi semua walau yg melakukan kezaliman/kemungkarannya orang2 jahil yg sedikit bilangannya...astaghfirullah...

    ReplyDelete

Pandangan yang dilontarkan di dalam ruangan komen adalah milik pihak yang menghantar. Pena Minang / Pena Minang Return tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang dihantar.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2008-2014 Pena Minang
Direka oleh PMAT Di Malaysia | BTT